La gespa verda i fresca

No està pròpiament al barri, tot i que hi és a tocar...

És l'espai de les antigues cotxeres de Borbó que es va decidir urbanitzar després del fracàs del projecte de construir-hi l'edifici del Departament de Benestar Social, Benestar i Familia o com refonoll se n'hi digui ara (tant de bo per als veïns del carrer de Costa i Cuixart que, com a premi per més de vint-i-cinc anys de lluita per recuperar les antigues cotxeres per al barri, van estar a punt d'ésser obsequiats amb un mamotreto de cinc pisos a un pam mateix dels seus nassos).


Veieu quina gespa més fresca i més maca? Oi que fa patxoca? Doncs gaudim-hi ara, mentre hi hagi les valles de les obres perquè així que les treguin, els qui ho gaudiran seran els gossos, que ho deixaran tanquam tabula rasa en quatre dies.

Això és el que passa quan s'és massa políticament correcte i es denomina els amos d'aquests animals (els incontrolats) amb eufemismes, com ara incívics, en comptes de la seva denominació apropiada (gamberros a tall d'exemple, encara que hi ha qui proposa anomenar-los f**** de p*** directament) i se'ls tracta com si fossin puntes de coixí, en comptes d'enviar la Guàrdia Urbana en operacions d'assetjament constant i de fotre garrotades administratives ben doloroses.

D'acord amb l'ordenança, si jo em pixo en un parterre, em poden caure 600 euros de multa. 6.000, haurien de ser. En canvi, els gossos es pixen on volen impunement.

En aquesta ciutat, els gossos tenen més drets que les persones
Both comments and trackbacks are currently closed.