Un any de nova època del butlletí de l’Associació de Veïns

Acabo de rebre a casa el butlletí del mes de desembre d'enguany de l'Associació de Veïns. En paper, és clar, en format electrònic encara no ha pujat a la web de l'Associació.

Porta notícies molt interessants que comentaré aquí en els propers dies. Però no és de les notícies en sí de les què us vull parlar ara, sinó del propi butlletí.

Fa ben bé un any just que va veure la llum el primer número paper/digital del butlletí que tanmateix va assolir un gran canvi de format i d'enfoc del contingut, el qual va resultar molt més breu però molt més orientat a la tasca de l'AV i a l'actualitat del barri. Tal com s'havia promès i jo esperava amb impaciència, l'Associació va assolir també un altre gran cim ja insinuat abans: la pàgina web de l'Associació.

Ara és quan he estat a punt de dir que ambdues coses són millorables, però no o no gaire: el butlletí voreja allò que és ideal: un disseny senzill, sense meravelles, però clar i atractiu al cop d'ull, un contigut breu, però complet i entenedor que, a més, va al gra (s'ha abandonat la cultura popular, potser sigui una pena per a alguns, però era una exigència gairebé de motricitat), i s'imprimeix en un paper satinat i agradable al tacte en un tamany estàndar ben adequat, el DIN A-4 (un cop manipulat: com a element unitari és, en realitat, un DIN A-3). Millores possibles? A la meva manera de veure, una, sobretot: la periodicitat; s'ha d'arribar com sigui a la periodicitat mensual, que és la manera de fer entre els qui la rebem la impressió d'una presència constant de l'Associació en la nostra quotidianitat.

El mateix val a dir, morfològicament, de la pàgina web tot i que, en aquest cas, les millores possibles són dues: d'una banda, un espai per als enllaços a les entitats cíviques i comercials del barri, que és quelcom que sempre es busca, quan és menester, a la pàgina de l'associació de veïns corresponent (podeu prendre tranquilament, si ho desitjeu, els enllaços d'aquest mateix blog: no puc assegurar taxativament que hi sigui tothom, però ben poca cosa hi deu mancar); de l'altra, un espai que contingui la documentació d'interès sobre el barri i inclús sobre la ciutat (temàtiques com ara estadística, organització administrativa, sociologia, història, etc.).

Aquest blog inclou des d'avui l'enllaç a cadascun dels butlletins de l'AV. El podeu veure ja ara mateix en el tercer lloc dels grups d'ítems de la columna de la dreta. En punxar aquell que us interessi, s'obrirà un arxiu PDF amb el facsímil electrònic de la publicació. Pel que fa a la pàgina web, ja fa temps que hi és, també a la columna de la dreta.

Molt bona tasca i molt bon servei per part dels voluntaris de l'Associació de Veïns.
Both comments and trackbacks are currently closed.